40 jaar Manu

zaterdag 27 april 2024

TOP 40

40 JAAR MUZIEK, 40 JAAR DANSEN VOOR, ACHTER EN OP DE TOOG. DAT VRAAGT OM EEN TOP40!

STUUR ONS JOUW TOP DRIE

programma behoeft geen commentaar

40 jaar traditie

Haal de straffe verhalen, memorabele quotes en beste herrinneringen van onder het stof, wij zorgen voor muziek, gerstenat en feest.

lokale helden

Sommigen hebben hier hun eerste valse noot gespeeld, maar gelukkig achteraf wel nog een groupie kunnen binnendraaien. Anderen hebben hier de basis gelegd van een rock ’n’ roll carrière waar wij verder niet voor verantwoordelijk willen gesteld worden. In elk geval, het was plezant.

nationale helden

Sommigen hebben het, soms tot onze grote verbazing, wel nog ver geschopt. Daarover willen wij klaar en duidelijk stellen dat de basis van hun succes gelegd is bij ons.

2 PODIA

Eentje in het zaaltje, eentje op het plein (buiten). De Disk Jockeys spelen ten dans vanuit hun favoriete koffiehoek in het café.

SAMENGEVAT

27 APRIL WORDT
ééN GROOT FEEST

BANDS
0
DEEJAYS
0
OPEN VANAF
0 U

keuken open

De mensen die graag ook willen komen eten kunnen best reserveren. Zo hebben wij alvast wat meer overzicht en ben jij zeker van een plaatsje. 

15u30

airplane

Balkan-ska met catchy tunes

Plezier en entertainment. Deze enthousiaste 9-koppige bende mixt frisse balkan-ska met catchy tunes en een onuitputtelijke energie. Voor als je (nog niet) goed wakker bent!
Voor liefhebbers van Babylon Circus en Manu Chao. Doe je dansbenen maar aan.

16u15

kensya

Ervaring en jong talent

In een repetitiekot in Noisegate is een nieuwe groep ontstaan: Kensya. Ervaring en jong talent gaan hand in hand bij dit viertal. Ze spelen poprock met inspiratie in de jaren ’70 en ’80. Kom binnen gezelligheid, welkom!

18u00

marijn arijs

Een gitaar en een charismatische stem

Niets in de mouwen, niets in de zakken; enkel een gitaar en een charismatische stem. De nachtegaal van Wambeek mag – wat zeg je? -, móet een plek krijgen vandaag.

17u00

maquillage

Een gedeelde reis, een creatieve uitlaatklep

Ontstaan uit een online advertentie mag je dit een DIY-gedreven collectief noemen. Voor Maquillage is muziek meer dan alleen geluid; het is een gedeelde reis, een creatieve uitlaatklep, en bovenal een passie die hen verenigt. Stap op en vlieg mee met hun dromerige klanktapijt.

21u00

jj rocket 150

De rauwe gitaar van Dirk JJ Buydens

Doorleefde rock’n’roll die flaneert tussen Lou Reed en The Ramones. De rauwe gitaar van Dirk JJ Buydens zal Ternat en omstreken wakker schudden en het stof nog eens wegblazen in Ternat en omstreken.

20u30

kajikama

Sterke, catchy songs en een trouwe fanclub

Kajikama is een jonge indierockband uit het Pajottenland.
Sinds hun succesvolle debuut-EP ‘Eternal Youth’ in september 2020, heeft de band niet stil gezeten. Sterke, catchy songs en een trouwe fanclub bewijzen dat hun muzikale reis alleen maar beter wordt. Laat je verrassen door het enthousiasme en de onweerstaanbare oorwurmen van Kajikama!

22u00

BLInd drift

Deze Ternatse jonkies kiezen met strakke baslijnen

Gezellige indie-pop met een vleugje sax waarbij je de benen onmogelijk stilhoudt. Deze Ternatse jonkies kiezen met strakke baslijnen, dromerige synths en sexy sax resoluut voor feelgood. Na lange tijd terug in Ternat mét nieuw materiaal.

23u00

lenny crabbe

Hij bleef trouw aan zijn stamcafé

Als frontman en songwriter van Freaky Age beleefde hij vanaf zijn 14de een rollercoaster van vier albums, een tiental hitsingles en nominaties voor MIA’s & TMF/MTV Awards, concerten langs de grootste podia,… en toch bleef hij trouw aan zijn stamcafé. Wij zijn altijd blij als hij terug hier is.

16 days

hairbaby

Liefde en charisma in overvloed

Het muzikale project van Otto-Jan Ham. En wat voor een groep! Otto-Jan heeft dan misschien niet de stem van Lou Barlow of de drugs van Ween, maar heeft liefde en charisma in overvloed. En omdat hij moest van zijn goeie vriend Stijn van de Voorde. Vanavond aan zijn stamcafé.

00u00

DJ OTTO-JAN HAM

Behoeft geen commentaar

Een goede DJ ‘bio’ is tegenwoordig meer een promo-tekstje om jezelf te presenteren en te onderscheiden, dan een samenvatting van je leven tot nu toe. Naast een goede foto op je profiel, zijn een paar klinkende zinnen over jezelf onmisbaar. Zoals deze: ‘I don’t listen to music unless I get paid for it.’

01u00

TIMOTAAR

Vast meubilair

Timotaar is opgegroeid bij Manu. Hij stamt nog uit de tijd dat men met 5 bakken en 350 cd’s op een fuif moest toekomen, en toen men bij verzoekjes ook nog kon zeggen: ‘die plaat is kapot’. Vaak was ze ook echt kapot, of zat de cd simpelweg niet meer in het doosje. Ondertussen is hij licht kalend en heeft hij zich een echte computer aangeschaft om te draaien. 

02u30

DJ STROBOT

De nieuwe resident

Strobot is een allround dj die als geen ander weet hoe hij de sfeer erin moet brengen.
Als legende van Ternat speelt hij natuurlijk een thuiswedstrijd en zal hij de Manu doen ontploffen.
Vuurwerk mag niet, maar deze man zorgt wel voor de eindknal!

wat klanten zeggen

5/5

STUUR ONS JE BESTE BEELDJES

WIJ MAKEN ER EEN COLLAGE VAN. Wij gaan er gemakshalve van uit dat jullie zelf wel kunnen inschatten welke foto’s voor publicatie vatbaar zijn.